Home Artikler Sådan bliver du butiksassistent

Sådan bliver du butiksassistent

344
0
butiksassistent

Annonce

Går du med en drøm om at få et job med kundekontakt, og hvor du virkelig kan komme til at føle, at du gør en forskel? Så er jobbet som butiksassistent et oplagt valg. Her møder du hjælpeløse kunder hver eneste dag, som har brug for lige præcis din hjælp. På den måde får du også for alvor at mærke at kunne gøre en forskel for andre mennesker. Tit og ofte er folk der shopper på udkig efter noget specifikt i et eller andet omfang, men alligevel er det som om, de er komplet på bar bund.

Find dit imødekommende smil frem

Har du prøvet at gå ind i en butik, hvor du følte dig velkommen med det samme pga. deres imødekommende smil? Har du ikke også prøvet det omvendte? Dette er ikke fedt. Derfor er det vigtigt at finde det imødekommende smil frem, når man står i en butik. Specielt hvis det fx er i en børnetøjsbutik, hvor børnene også ofte er med. De skal slappe af og føle sig trygge. For gør de det, så slapper moderen også af til at kunne give sig tid til at shoppe.

Giv inspiration

Har du også prøvet at gå ind i en butik, bare fordi du ud fra vinduespartiet følte dig inspireret? Sådan skal det være. Kunderne skal inspireres. Du skal vise dem, at de fx kan købe baby einstein her. Kunderne skal med det samme få et indtryk af, hvad du er for en type virksomhed, og hvad du kan tilbyde til kunderne. Og samtidig er det også vigtigt, at man får klarlagt, hvad der skal være i virksomheden. Giver det mening, at man i en børnetøjsbutik også har andre ting til børn, som du fx ser hos luxkidz, eller giver det mening, at du kun har tøj. Få klarligt disse ting, og så skal du nok blive en god butiksassistent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here