Home Artikler Alt du skal vide om diamond painting

Alt du skal vide om diamond painting

1199
0
diamond painting maleri

Hvis du er kreativ og kan lide at bruge tid på at fordybe dig i at skabe ting med dine hænder, så er det vigtigt, at du i din hverdag får sat noget tid af til at lukke dig ind i dit kreative univers. Det er nemlig meditativt, afstressende og vil give dig overskud i dagligdagen. Derfor kan du betragte det som at investere i dit eget velbefindende.

Har du mod på at prøve noget nyt, spændende og måske endda ukendt? Så bør du kaste dig over diamond painting, som gradvist bliver mere og mere populært på verdensplan.

Hvad er diamond painting?

Måske har du ikke tidligere hørt om diamond painting, i så fald er der flere videoer på nettet, som kan være meget inspirerende at se. Det består at bittesmå sten (diamanter), der forsigtig placeres på en plade, hvorefter billedet gradvist tager form. Det kan være en god idé at følge en skabelon, men det er selvfølgelig også muligt blot at følge sin fantasi og kreativitet.

Det anbefales at se videomanualer, inden du går i gang med dit maleri. En video vil nemlig langt bedre kunne vise dig, præcis hvordan du skal bære dig ad. 

Alle kan lave pæne billeder med diamond painting

Uanset dine kreative evner, så vil du kunne skabe nogle flotte malerier. Derfor kan du også nemt have dine børn med, såfremt de er gamle nok og har en nogenlunde veludviklet finmotorik. Samtidig er det en hyggelig aktivitet at lave sammen som familie, da det både er givende for børn og voksne.

Det kan stadig være svært at finde og købe i fysiske butikker, men det er heldigvis nemt at finde ved hjælp af internettet.

Du kan læse mere, finde vejledninger og købesteder hos minddrops.dk.

Skab flotte malerier til hjemmet eller til gaver

De endelige billeder kan sagtens hænges op i hjemmet, da de kan blive utroligt flotte. Udover at have dem hængende på dine egne vægge, så er det også oplagt at bruge dem som gaver. Måske vil modtageren også få lyst til selv at prøve at fremstille billeder, hvorefter I kan lave dem sammen fremover, og have endnu en god anledning til at ses. Det ville da være skønt for alle parter.

Så snart du har modtaget dit start kit, så er det blot at komme i gang med at slippe kreativiteten fri, kreere flotte billeder og lade tankerne flyve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here